Tante tortilla: Mexicaans Street food met een twist!

Zoek je voor je festival of event nog een bijzondere foodtruck?

Onze foodtruck ‘Bolle Bertha’ is een prachtige eyecatcher op elk evenement! Tante Tortilla zorgt hiermee in één keer voor het complete pakket: Onze truck is een lust voor ogen en Tantes tortilla ’s zijn een feestje voor je smaakpapillen!

Onze tortilla’ s worden op de plaat gebakken voor een krokante ‘bite’ waarna je zelf een vulling en een salsa kiest uit ons assortiment.

Als basis zit er altijd vlees, vis of gevogelte gecombineerd met groenten in een tortilla en ook een vegetarische variant ontbreekt niet.
De vullingen worden per evenement met zorg en aandacht samengesteld, we houden hierbij rekening met de weersomstandigheden en de aard van je event.

Tante zelf

De salsa’s worden van dagverse producten gemaakt en gesneden en zijn een combinatie van de bekende ‘klassiekers’ tot minder bekende maar wel heel smakelijke varianten.
De smaken lopen van zoet en fruitig tot kruidig of gewoon lekker heet.

Onze tortilla’s worden niet gerold, maar net als in Mexico op straat, halfopen geserveerd in een bootje van dennenhout zodat je zelf kunt bepalen of je hem wilt rollen, zo uit ‘t handje wilt eten of met bestek.

Tante Tortilla werkt met biologische kip en met het vlees van scharrelvarkens en lamsvlees van Boerderij Lindenhoff.Waar mogelijk wordt gewerkt met streek -en seizoenproducten en wij werken  met glutenvrije maistortilla’s. Deze worden authentiek geproduceerd door de Tortilla Factory.

Wij dragen het milieu een warm hart toe en gebruiken daarom duurzame disposals (volledig composteerbaar en bio-based).

Ook serveren wij - indien mogelijk - bijpassende tropische limonades.

Nieuwsgierig ? Kijk dan verder op Media of neem contact met ons op.

dummy

Naar boven